Over Labrujere

Over Labrujère

Labrujère Staalbouw B.V. is opgericht in 1945 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip. Door jarenlange ervaring is een kenniscombinatie ontstaan met een grote diversiteit die ondersteund wordt door eigenschappen als betrouwbaarheid, degelijkheid en vakmanschap.

Daardoor is Labrujère Staalbouw B.V. sterk geworden in:

  • Het vervaardigen, leveren en desgewenst monteren van constructiewerk in staal, rvs en aluminium.
  • Werktuigbouwkundig onderhoud aan installaties zoals bruggen en sluizen.
  • Wij zijn gecertificeerd voor ISO9001, VCA**, EN-ISO 3834-2, EN 1090-1. Co2 prestatieladder niveau 5. Desgewenst voeren wij werk uit volgens EN 1090-2 t/m    executieklasse 4

De 3 hallen van Labrujère Staalbouw (2 hallen van 72x18 meter en 1 hal van 100x25 mtr) zijn volledig uitgerust met de juiste machines en ruime werkplekken om de grote diversiteit aan klantspecifieke opdrachten uit te kunnen voeren.

Voor het Werktuigbouwkundig onderhoud, wat hoofdzakelijk op locatie wordt uitgevoerd, hebben de monteurs de beschikking over goed geoutilleerde, moderne servicebussen.

 

Norden Lifting Equipment

Norden lifting equipment levert totaaloplossingen op het gebied van hijswerktuigen. Van idee tot realisatie en dat doen we met veel plezier en passie. Norden Lifting equipment is een samenwerking tussen de bedrijven Van Norden kraantechniek en het bekende staalconstructiebedrijf Labrujère staalbouw BV.
De combinatie van deze bedrijven maakt het mogelijk om de juiste expertise en levering van proceskranen en industriële kranen te realiseren.
We leveren ook volledige projecten waarbij meerdere kranen kunnen worden ontwikkeld en ingezet. Norden lifting equipment levert maatwerk oplossingen binnen de zwaardere projecten daarbinnen staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact op